Betingelser

1. Læs venligst disse vilkår og betingelser grundigt. Ved anvendelse af hjemmesiden Couponix.dk og dennes tjenester samtykker du i angivelserne i denne erklæring. Ved at abonnere på, eller bruge nogen af vores tjenester samtykker du i at du har læst, forstået og er bundet af disse vilkår uanset hvordan du abonnerer på, eller bruger disse tjenester. I tilfælde af at du ikke er enig med disse vilkår, helt eller delvis, bliver du bedt om ikke at abonnere eller benytte dig af vores tjenester.

2. Indholdet i disse vilkår kan ændres når som helst af os ved at publicere ændringerne på vores hjemmesider. Eventuelle ændringer vil blive varslet via indlæg på hjemmesiden. Du er ansvarlig for regelmæssigt at kontrollere informationen på nettet for at se de seneste ændringer publiceret på vores sider. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden efter ændringerne er publiceret, accepterer du de ændrede vilkår.

3. Du er ansvarlig for al adgang til hjemmesiden via internettet og for at informere andre mulige brugere om disse brugsbetingelser.

4. Du vil ikke på nogen måde bruge hjemmesiden eller give os, hjemmesiden, eller enhver anden bruger af hjemmesiden, som på en eller anden måde:

a. Er et brud på nogen lov, vedtægt, forskrift eller vedtægt af gældende jurisdiktion;

b. Er bedragerisk, kriminelt eller ulovlig;

c. Er urigtig eller forældet;

d. Er uanstændigt, pornografisk, blasfemisk, misbrugende, racistisk, sexistisk, diskriminerende, ærekrænkende, skadeligt, chikanerende, truende, ondsindet, injurierende, hadefuldt, truende, usand eller politisk;

e. Repræsenterer en anden person eller forvrænger et forhold med en anden person;

f. Kan være et brud eller krænke ophavsretten eller andre immaterielle rettigheder (inklusiv, uden begrænsning, varemærkerettigheder og broadcasting-rettigheder) eller privatlivspolitik eller andre rettigheder med hensyn til os eller tredjeparter;

g. I strid med vores interesser;

h. Modsiger enhver specifik regel eller krav på denne side på en bestemt del af hjemmesiden eller hjemmesiden i almindelighed eller;

i. Omfatter din brug, formidling eller overføring af virus, uønsket e-post, trojanske heste, trap doors, back doors, ”easter eggs”, orme, ”time bombs”, cancelbots eller drivere som er ment at skade, forstyrre, forhindre eller overtage systemer, data eller personlig information.

5. Du giver os hermed en uigenkaldelig, royalty-fri, verdensomspændende og overførbar licens til at bruge materiale som du sender til os eller hjemmesiden med det formål at blive brugt af hjemmesiden til markedsføring (på alle måder og i alle medier) af vores tjenester. Du accepterer at vi kan redigere din information.

6. Kommentarer og andet materiale som tilbydes på hjemmesiden er ikke ment at være rådgivende. Derfor fraskriver vi os alt ansvar for afhængighed baseret på sådanne oplysninger, som en besøgende efterlader på hjemmesiden, eller andre, der kan informeres om indholdet.

7. Du forpligter dig til at du altid følger instruktionerne på hjemmesiden.

For mere information om hjemmesidens tilgængelighed, sikkerhed og nøjagtighed, se siden om privatlivspolitik.

Kampagne- og konkurrencevilkår

Ved at deltage i kampagner eller konkurrencer, så erklærer du dig enig med de følgende vilkår:

  • Couponix forbeholder sig retten til at afgøre om en deltagelse er gyldig eller ej. I tilfælde af snyd, ugyldige eller ufærdige deltagelser, har vi retten til at vælge en anden vinder.
  • Hvis butikken du vil have et gavekort til af den ene eller anden grund ikke kan tilbyde det, har du lov til at vælge en anden butik, enten fysisk eller online.
  • Du kan ikke få tilpasset dit gavekort, hvis det medfører ekstra udgifter.
  • Ved at deltage kan vi sende dig relevant markedsføringsmateriale som f.eks. rabatter og tilbud, samt nyheder. Du har muligheden for at afmelde dette på ethvert tidspunkt.
  • Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen inden for 7 dage, forbeholder vi os retten til at vælge en ny vinder.
  • Hvis der skulle opstå andre problemer eller spørgsmål, erklærer du dig gyldig i at du ikke vil holde Couponix til ansvar.

Vores ansvar

16. Vi tager ikke ansvar for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed eller af vores urigtige informering af oplysninger eller for eventuelle forpligtelser, som vi ikke kan udelukke eller begrænse ved lov.

17. Så længe loven tillader det, og med forbehold for nr. 21 nedenfor, i alle andre tilfælde end for tjenester som vi tilbyder for en enkelt kunde (som reguleres af sine egne betingelser), i det omfang det er tilladt ved lov:

a. Vores fulde ansvar overfor dig og tredjeparten skal ikke i nogen tilfælde overstige værdien af det største af: i) DKK 100 eller ii) 110% af det samlede beløb du har betalt til os de seneste 12 måneder før årsagen til søgsmålet opstod, og b) vi skal ikke gøres ansvarlig (uanset i kontrakt, erstatningsret, uagtsomhed, tilbagelevering eller det juridiske aspekt af ansvar) med hensyn til din brug eller manglende evne til at bruge eller forsinkelse af brugen af hjemmesiden eller materialer på eller tilgængelige fra enhver handling eller beslutning som følge af brug af hjemmesiden eller noget sådant materiale til: (a) indirekte skade eller følgeskader, omkostninger eller udgifter, (b) tab af faktisk eller forventet fortjeneste, (c) kontrakttab, (d) tab af monetær brug, (e) tab af forventede besparelser, (f) indtægtstab, (g) tab af goodwill, (h) tab af omdømme, (i) tab af virksomheden, (j) tab af tid, (k) muligt tab, eller (l), tab af skade på, eller ødelæggelse af data; hvis et sådant tab med rimelighed kunne forudses, eller vi har fået oplyst at du kan lide sådanne tab. For at undgå tvivl, (b) og (g) gælder uafhængigt af om sådanne tab er direkte, indirekte eller andet.

Varemærker

18. Couponix’ navn og logoer og alle relevante navne, designmærker og slogans er vores eller vores licengiveres varemærker.

Copyright

19. Vi er ejere eller rettighedshavere af al intellektuel ejendom på hjemmesiden og af det publicerede materiale. Disse egenskaber er beskyttet af lov om ophavsret og aftaler rundt om i verden. Alle rettigheder er reserveret.

20. Du kan udskrive en kopi eller downloade uddrag af dele af hjemmesiden til personlig brug, og du kan gøre andre mennesker i organisationen klar over materiale publiceret på hjemmesiden.

21. Du kan ikke på nogen måde ændre udskrifter eller digitale kopier af materialet på hjemmesiden, og du kan ikke bruge illustrationer, fotografier, videoer, eller lydsekvenser, eller nogen grafik adskilt fra medfølgende tekst.

22. Du kan ikke bruge noget materiale (undtagen pressekit) på hjemmesiden til markedsføringsformål uden tilladelse fra os eller vores licensgivere.

23. Hvis du udskriver, kopierer eller downloader nogen dele af hjemmesiden i strid med disse brugsvilkår, vil din ret til at bruge hjemmesiden ophøre umiddelbart og du må, i henhold til dit valg, returnere eller tilintetgøre alle kopier af materialet.

Information om dig og dine besøg på hjemmesiden

24. Vi behandler oplysninger om dig i henhold til vores retningslinjer for privatlivspolitik. Ved at bruge hjemmesiden godkender du dette, og sørger for at al information om dig er rigtig.

Overførsler via hjemmesiden

25. kontrakter for levering af produkter, foretaget via hjemmesiden, eller som følge af dit besøg, er underlagt vores vilkår og betingelser.

Tredjeparters hjemmesider

26. Vi har ingen kontrol over, og vi påtager os ikke, ansvar for indholdet på hjemmesider som vi linker til (hvis siden vi linker til ikke er drevet af os). Sådanne links har vi kun for kundens skyld, uden garanti, direkte eller indirekte, for indholdet på siderne. Vi annoncerer ikke, og anbefaler ikke tredjeparters hjemmesider gennem links vi har på hjemmesiden.

27. Du kan ikke uden vores tilladelse lave en ramme med vores hjemmeside til din egen eller en andens hjemmeside.

28. Hermed giver vi dig en ikke-eksklusiv, royalty-fri licens til at koble til vores hjemmeside fra din hjemmeside, forudsat at du gør dette på en retfærdig og lovlig måde, uden at skade vores omdømme eller drage fordel af det. Specifikt:

a. Du må ikke give nogen garanti for eller fremstilling af os, vores tjenester eller retningslinjer med mindre du har fået udtrykkelig godkendelse fra os;

b. Du må ikke sige noget som er usandt, vildledende, nedsættende eller stødende om os, vores tjenester eller retningslinjer, og

c. Du må ikke, direkte eller indirekte, påstå at vi anbefaler din hjemmeside eller arbejder med hjemmesiden, hvis ikke det er sandt.

Andet

29. Hvis nogen af disse vilkår bliver fundet ulovlig, ugyldig, eller på anden måde ikke kan håndhæves på grund af lovene i en stat eller land hvor disse vilkår var ment at være ulovlig, ugyldig eller umulig at håndhæve, så langt som lovene tillader, bliver disse fjernet og de resterende vilkår skal fortsat være gyldige og fortsætte med at være bindende og gældende.

Gældende lov og jurisdiktion

30. Disse vilkår og din brug af hjemmesiden (og eventuelle relationer uden en kontrakt, som kan opstå fra eller i forbindelse med dem) skal reguleres af og tolkes i overensstemmelse med materiel dansk ret. Du accepterer det danske retsvæsens jurisdiktion til at afgøre tvister som måtte opstå af disse vilkår for brug.

Registrering, konto, sikkerhed og lukning af konto

Afhængigt af den konkrete funktionalitet på vores side til enhver given tid, kan det potentielt set blive nødvendigt for dig at registrere dig på vores side, for at benytte dig af den fulde funktionalitet eller for at få adgang til en stor del af vores tjenester. Registreringen kan foregå ved at oprette en konto på Couponix’ hjemmeside eller ved at logge på gennem sociale medier såsom Facebook eller Google+.

Under registreringen er du nødt til at tilføje en adgangskode. Du skal holde din adgangskode fortrolig og øjeblikkeligt underrette os, hvis en uautoriseret tredjepart får kendskab til din adgangskode, hvis der forekommer uautoriseret brug af din email, eller hvis der forekommer nogen anden form for sikkerhedsbrud som du kender til.

Alle konti skal være registreret med en gyldig e-mailadresse, som du benytter regelmæssigt. Enhver konto registreret med en anden persons e-mailadresse eller med en midlertidig e-mailadresse kan blive lukket uden varsel. Vi kan kræve at brugere validerer deres konto på ny, hvis vi har mistanke om at en konto er tilknyttet en ugyldig e-mailadresse.

COUPONIX kan sende dig administrative og salgspromoverende e-mails (Du kan til enhver tid framelde dig denne service, ved typisk at klikke på afmeld linket nederst i en sådan type e-mail)

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.