5 tips til hvordan du skaber mere salg med e-mail

Rigtig mange der driver en webshop eller anden form af hjemmeside, ser ud til at glemme hvor vigtigt det egentligt er at have styr på deres e-mail markedsføring. Nogle enkelte går endda så langt og siger at e-mail markedsføring er dødt, men det er langt fra sandheden! Faktisk udgør salget fra e-mail mere end de andre salgskanaler som Facebook, Twitter og Instagram. Dertil skal det selvfølgelig siges at hver enkel salgskanal har deres fordele og ulemper.

I dette indlæg vil du blive en smule klogere på hvordan du bygger en god e-mail liste, og hvad du kan gøre for at skabe mere salg.


Sådan skaber du en god e-mail liste

Før at du kan begynde at skabe mere salg med din e-mail liste, så giver det selvfølgelig sig selv at man først skal have en. Så nu er spørgsmålet bare, hvordan får man bygget en god liste? Det er faktisk ikke så svært, så længe man bare har besøgende på ens hjemmeside.

Først og fremmest skal du have en platform hvor du kan gemme og bygge videre på din e-mail liste. Her er nogle af de populære muligheder MailChimp og AWeber, som begge er gode og gør det nemt for dig at håndtere din liste via deres kontrolpanel.

Brug MailChimp til at bygge en e-mail liste

Lad os sige at vi driver en webshop, så kan vi gøre følgende for at få flere besøgende til at tilmelde sig din e-mail liste.

  • Når folk køber varer på din webshop kan du samtidig spørge om kunden også ønsker at blive tilmeldt nyhedsbrevet
  • Tilbyd dine kunder adgang til eksklusive tilbud eller rabat på deres første køb
  • Relevante tips og indhold inden for din branche

Kun fantasien sætter grænser her. Brugeren skal bare have en årsag til at ville tilmelde sig. Det er også vigtigt at du sørger for at formularen er synlig, og tydeligt viser hvad brugeren får ud af at tilmelde sig.

For at få den højeste tilmeldings-rate, så vis kun de nødvendige felter som navn og e-mail. Andre felter som alder, køn m.m. kan altid blive ændret af brugeren senere, det vigtigste i første omgang er at få deres e-mail.


Tips til at øge salget når du har en god liste

Den måde du vælger at håndtere din e-mail liste på, er enten det der sørger for at du får succes eller at det går i vasken. Der skal ikke meget til før at du mister din troværdighed, så her er 10 gode tips til hvordan du beholder dine abonnenter og samtidig øger salget med din e-mail liste.

1. Lav præferencer som brugeren selv kan vælge imellem

Er du seriøs med din e-mail liste, så kan du lave præferencer som hver enkel abonnent kan ændre. Du kan eksempelvis give brugeren mulighed for at vælge køn og alder, hvor ofte man vil modtage nyhedsbreve, hvilke kategorier og alt andet der medfører at personen modtager mere relevant indhold. Dette medfører naturligvis en endnu højere konverteringsrate hvis det gøres rigtigt. Her er vores hjemmeside et godt eksempel. Vi gør det nemlig muligt for brugerne selv at vælge hvilke kategorier og butikker de vil modtage rabatkoder og tilbud til.

2. Gør det personligt

Folk er mere villigere til at læse videre, hvis du gør det oplevelsen personlig for læseren. Her kan du bruge personens fornavn når du henvender dig.

3. Giv dine kunder rabatter

Kunder elsker når de kan få rabat på varer, og det virker også godt til at få kunder til at vende tilbage til din webshop og købe mere. Du kan med fordel tilbyde din abonnenter regelmæssige rabatter. Husk også at du kan sende rabatter på alle de store shopping dage som Black Friday, Mors dag og alle de andre særlige dage.

4. Lav et godt layout og brug knapper

Vil du have folk til at klikke på noget, så brug en knap fremfor et link. Det er bevist at flest vælger at klikke på en knap med en kort beskrivende tekst. Husk også at layoutet skal se godt ud.

5. Beløn dine loyale kunder

Du opdager hurtigt at det ikke er alle dine kunder som er ligeså loyale som de andre. Normalt kommer en stor del af din omsætning fra et mindre antal loyale kunder, og det er dem du bør belønne da de allerede engagerer sig i din webshop.

 

Driver du en webshop og ønsker du at nå ud til flere kunder og skabe mere salg, så husk på at du helt gratis kan tilmelde din webshop her hos Couponix.


Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.