Denne side har ikke været opdateret i et stykke tid, vi henviser i stedet til vores presse og omtale side.

Om Couponix

Her hos Couponix bestræber vi os på, at hjælpe så mange som muligt med at opnå besparelser når man handler på nettet, helt gratis! Dette gør vi ved at formidle rabatkoder og tilbud også med andre ord kaldet kampagnekode, værdikupon, rabatkupon, værdikode, som egentlig har eksisteret i mange år, men nu hvor endnu flere begynder at handle på nettet, så syntes vi at der manglede et sted hvor forbrugerene, nemt og hurtigt kan finde de bedste og nyeste rabatkoder og tilbud til deres yndlingsbutikker, så de får mest ud af deres penge.

Vi giver samtidigt også vores brugere muligheden for at gemme butikker og kuponer som favoritter under sin brugerprofil, så man nemt kan komme tilbage og benytte sig af tilbuddet.

Vores mål

Vores primære mål er selvfølgelig at hjælpe forbrugerne med at spare penge, og samtidig forbedre shopping-oplevelsen på nettet. Vi arbejder hårdt på at blive de førende indenfor rabat markedet i de Nordiske lande, og resten af Europa.

Hvem er Couponix beregnet for?

Couponix og dets tjenester er beregnet for brugere over 18 år.

Vores historie

Couponix blev grundlagt i slutningen af 2016, eller nærmere, d. 13 November 2016. Vi har været hurtige til at få vores side op og køre, og nu fokuserer vi fuldt ud på at give vore brugere en god oplevelse, ved at vi hele tiden tilføjer nye butikker, og sørge for at vi altid har de nyeste rabatkoder og tilbud.

Vores navn

Vores navn Couponix, bygger på ordet ”Coupon” eller på dansk, kupon. Couponix bliver udtalt flydende, ”Coupon-ix”.

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.