Skab vækst for din online forretning med Couponix

Vores platform er ideel for dig som ønsker en billig og effektiv markedsføringskanal for din online forretning. Couponix hjælper hver måned tusindvis af forbrugere med at finde gode rabatter og tilbud.

Opret din webshop nu

Oprettelse er GRATIS lige nu

Tiltræk nye kunder med tre enkle trin.


 • Opret

  Log ind eller opret en ny konto. Herefter kan du selv oprette og bekræfte webshoppen, og har samtidig adgang til statistikker m.m.

 • Rediger

  Fremhæv jeres webshop endnu mere ved at tilføje jeres logo, skrive en beskrivelse, vælge kategorier og meget andet!

 • Tilføj

  I vores kontrolpanel kan du nemt tilføje rabatkoder og tilbud for webshoppen, som derefter vil blive vist til vores brugere.

Derfor skal I samarbejde med os.


 • Betal kun for resultater

  I betaler kun når der bliver skabt resultater i form af salg eller lignende.

 • Ram de rigtige kunder

  Alle vores brugere elsker allerede at shoppe online! Vi kan dog yderligere hjælpe jer med at ramme de rigtige kunder, alt efter alder, køn m.m.

 • Vi engagerer os i jer

  Sammen med jer, hjælper vi med at tage jeres online forretning til det næste niveau. Vi skriver bl.a. artikler og case-studies I kan benytte til at opdage nye muligheder.

Lær hvordan I skaber vækst med rabatkoder.

Læs vores artikler og case-studies, og bliv klogere på hvordan I kan bruge rabatkoder til at skabe vækst.


 • Udkommer snart
  Sådan kan rabatkoder bruges til at skabe vækst
  Mangler du inspiration eller forslag, til hvordan jeres online forretning kan skabe vækst med rabatkoder? Vi giver dig her et samlet overblik over måder I kan bruge rabatkoder til at tage jeres forretning til det næste niveau!
 • Udkommer snart
  Mindre webshops kan også bruge rabatkoder
  Det er ikke kun de store webshops, som kan få gavn af rabatkoder! Hvis strategien eksekveres på den korrekte måde, så kan rabatkoder vise sig som en af de stærkeste vækstmetoder, selv for mindre webshops!
 • Udkommer snart
  Sådan bruger Zalando rabatkoder til at vækste
  Modegiganten Zalando har på rekord få år skabt en af de største online handelsplatforme, bl.a. ved hjælp af rabatkoder. Vi gør dig her klogere på, hvordan Zalando bruger rabatkoder til at skabe vækst.

Er du klar til at komme i gang?

Opret din webshop nu