Presse & omtale

Materialer og information for vores brugere og pressen. For pressehenvendelser, kontakt presse@couponix.dk

Hent vores pressekit

Presseomtale

Couponix er en gratis tjeneste, som hjælper forbrugerne med at spare penge på deres online køb ved at samarbejde tæt sammen med både store og små netbutikker, så vi kan tilbyde de bedste rabatkoder og tilbud. Derudover hjælper vi også netbutikkerne med at øge deres omsætning og få flere kunder.

Har du lavet en omtale om os? Vi vil meget gerne høre om det. Skriv venligst til presse@couponix.dk.

Hurtig viden

 • Grundlagt

  Couponix blev grundlagt d. 13 November 2016.

 • Vores arbejde

  Vores arbejde består i at hjælpe de danske forbrugere med hurtigt og nemt at spare penge, når de handler på nettet. Vi samarbejder tæt sammen med nogle af de store netbutikker, men også de mindre, så vi kan tilbyde eksklusive og de mest aktuelle rabatter til vores brugere. Vores tjenester er, og vil altid være gratis!

 • Vi er CO2-neutrale

  Vi er en del af initiativet IngenCO2, eller bedre kendt som et CO2-neutralt website. Dette betyder at CO2-udledningen fra vores hjemmeside og dets brugere, bliver neutraliseret ved at vi bidrager med støtte til CO2-reducerende projekter.

 • Opmærksomhed

  Vi ønsker at gøre flere danske forbrugere opmærksomme på, at de kan spare flere penge ved at benytte sig af en rabatkode eller tilbud, når de handler på nettet. Vi ser desværre stadig en del som ikke er opmærksomme på dette, så det vil vi gerne ændre på.

Du kan læse mere om Couponix her.

Brand retningslinjer

Vi tilbyder vores logo og andet materiale for at fremme brugen af vores tjenester og repræsentere Couponix i nyhedsartikler og blogindlæg.


Stavelse

Couponix skrives som ét ord - C'et med stort og resten småt. Når du nævner os, bedes du bruge den rigtige stavelse af vores navn.

Couponix
CouponIx
Coupon ix
Coupo nix

Pressekit

Her finder du alt vores materiale til omtale, eller promovering af Couponix.dk. Du kan frit benytte dig af vores materiale, så længe du overholder vores regler for brug og brand retningslinjer.

Regler for brug

 • Brug kun vores materialer når du skriver eller holder foredrag om Couponix
 • Du må ikke bruge vores materialer til at reklamere eller promovere andre tjenester end Couponix
 • Du må ikke redigere i vores materialer uden vores bekræftelse, de må dog gerne skaleres i størrelsen

Du kan hente vores pressekit med alle vores materialer ved at klikke på knappen nedenunder. Du kan også hente vores billeder seperat nedenunder.

Hent vores pressekit

Billeder

Vi har komprimeret alle vores billeder, så du får den laveste filstørrelse, og samtidig god kvalitet. Vælg den opløsning du vil have af billedet, og tryk på "Download". Billedet åbner i en ny fane, højreklik og tryk på "Gem billede".

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.