Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

Presse & omtale

Materialer og information for vores brugere og pressen. For pressehenvendelser, kontakt presse@couponix.dk

Hent vores pressekit

Hvad, hvem og hvorfor

Couponix er en gratis platform, der formidler rabatkoder og tilbud til både danske og udenlandske netbutikker, til gavn for både forbrugerne og netbutikkerne. Forbrugerne får ved hjælp af vores platform et hurtigt overblik over rabatkoder og tilbud til netbutikken, hvilket giver dem muligheden for at finde den bedste besparelse. Vores partnere, netbutikkerne, har rige muligheder for at nå ud til nye kunder, og få mere eksponering omkring deres brand, og dermed skabe vækst for deres forretning.

Netbutikkerne gør det ikke altid nemt for deres kunder at finde rabatkoder. Det er her, hvor Couponix kommer ind i billedet. Ved hjælp af moderne web-API'er, kan vi nemlig opdage kortvarige tilbud og rabatkoder på sociale medier, som ofte overses, hvilket sparer forbrugerne for både tid og penge.

Har du skrevet om os? Vi vil meget gerne høre om det, send os gerne en e-mail til presse@couponix.dk.

Hurtig viden

 • Grundlæggelsen

  Couponix blev grundlagt d. 13 November 2016 af den dengang 19-årige iværksætter Anders B. Hansen, som står for både udvikling og markedsføring. Vores hjemmeside var for første gang oppe og køre i slutningen af februar 2017. På under et år, har vi formået at skabe en solid position på markedet.

 • Platformen

  Couponix-platformen er gratis at bruge for alle. Vi hjælper hver måned tusindvis af brugere med at finde frem til de bedste besparelser på deres online køb. Vi samarbejder tæt sammen med både store som små netbutikker, så vi altid kan tilbyde vores brugere de bedste rabatkoder og tilbud, og samtidig give de bedste muligheder for eksponering og markedsføringsmuligheder for vores partnere.

 • Vores mission

  Vi ønsker at gøre det så nemt som overhovedet muligt for hver enkel bruger at finde frem til de bedste rabatkoder og tilbud, som hjælper dem med at få de bedste besparelser på deres online køb.

Du kan læse mere om Couponix her.

Brand retningslinjer

Vi tilbyder vores logo og andet materiale for at fremme brugen af vores tjenester og repræsentere Couponix i nyhedsartikler og blogindlæg.


Stavelse

Couponix skrives som ét ord - C'et med stort og resten småt. Når du nævner os, bedes du bruge den rigtige stavelse af vores navn.

Couponix
CouponIx
Coupon ix
Coupo nix

Udtalelse

Er du i tvivl om hvordan Couponix udtales? Afspil denne lydfil.

Pressekit

Her finder du alt vores materiale til omtale, eller promovering af Couponix.dk. Du kan frit benytte dig af vores materiale, så længe du overholder vores regler for brug og brand retningslinjer.

Regler for brug

 • Brug kun vores materialer når du skriver eller holder foredrag om Couponix
 • Du må ikke bruge vores materialer til at reklamere eller promovere andre tjenester end Couponix
 • Du må ikke redigere i vores materialer uden vores bekræftelse, de må dog gerne skaleres i størrelsen

Du kan hente vores pressekit med alle vores materialer ved at klikke på knappen nedenunder. Du kan også hente vores billeder seperat nedenunder.

Hent vores pressekit

Billeder

Vi har komprimeret alle vores billeder, så du får den laveste filstørrelse, og samtidig god kvalitet. Vælg den opløsning du vil have af billedet, og tryk på "Download". Billedet åbner i en ny fane, højreklik og tryk på "Gem billede".

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.