Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

Ellos Logo

Ellos Rabatkoder

Hos Ellos finder du alt lige fra tøj mode til elektronik fra mange kendte mærker. Benyt dig af vores rabatkoder eller tilbud, og spar flere penge på dit næste køb.

Bedøm Ellos

4.56 ud af 5 stjerner fra 7 bedømmelser.

Gå til butik Gem som favorit

Lignende butikker

 • Nelly logo
 • ASOS logo
 • Spartoo logo
 • TeeShoppen logo

Del med dine venner

Fortæl dine venner at de også kan spare penge næste gang de handler hos Ellos.

 • 70% Udsalg

  Spar op til 70% på udsalget hos Ellos

  Vis tilbud

Seneste udløbet Ellos Rabatkoder

Prøv også disse udløbne rabatkoder og tilbud, måske virker de stadig for dig! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af mere!

 • 30% Rabat

  Udløbet Hos Ellos er der nu 30% rabat på sportssortimentet

  Vis tilbud
 • 70% Rabat

  Udløbet Der er helt op til 70% i Ellos' udsalg

  Vis tilbud
 • Kun 30 kr.

  Udløbet Du får elektronik hos Ellos fra kun 30,-

  Vis tilbud
 • 50% Rabat

  Udløbet Du kan finde køkkenartikler med op til 50% rabat hos Ellos

  Vis tilbud
 • 50% Rabat

  Udløbet Hos Ellos får du op til 50% rabat på tæpper

  Vis tilbud

Lignende rabatkoder og tilbud

 • Spar op til 70% på Nelly's udsalg

  Vis tilbud
 • Se Nellys bestseller produkter for priser der starter fra kun 49,-

  Vis tilbud
 • Spar op til 60% på udsalget hos Spartoo

  Vis tilbud
 • Spar op til 20% på badetøj til kvinder hos Nelly

  Vis tilbud
 • Få helt op til 30% rabat på Skønhedsprodukter hos Nelly

  Vis tilbud
Vis flere

Tips og information om Ellos

Denne information er vejledende, hvilket betyder at vi ikke kan garantere at informationen stadig er gældende, da der kan ske ændringer hos den enkelte butik.

Ellos er primært kendt som en populær forhandler af tøj og mode til kvinder, mænd og børn i alle aldre. Men tøj og mode er ikke det eneste at du kan købe hos Ellos, du finder nemlig også produkter inden for Elektronik, som f.eks. TV, computere, telefon, køkkenudstyr m.m.! Derudover er der også et stort udvalg af møbler og meget andet til boligen! Når du handler hos Ellos er du altid garanteret en god og sikker købsoplevelse, da de er godkendt af e-mærket.

Her hos Couponix finder du altid de mest aktuelle rabatkoder og tilbud, som du kan benytte når du handler hos Ellos. Ved at bruge en Ellos rabatkode, kan du opnå endnu større besparelser på dit næste køb!

Ellos - alt inden for tøj og mode fra kendte mærker

Du finder altid de nyeste trends inden for tøj og mode fra kendte mærker, når du handler hos Ellos. Deres primære kundegruppe, er kvinder, så hvis du er kvinde og leder efter nyt tøj, så burde Ellos være en af de første butikker du burde overveje at handle hos.

Tøj fra populære mærker

Iblandt nogle af de brands, der bliver forhandlet hos Ellos, er der f.eks. Adidas, Levi’s, Puma, Zizzi, Dagmar, Tiger og mange andre!

Find dit nye sportstøj

Mangler du nyt tøj eller accessories til træningen, så kan du også finde dette når du handler hos dem.

Mangler du nyt til boligen?

Står du og mangler en ny indretning eller dekoration til boligen, så er der gode mulighed for at handle dette hos Ellos. For at nævne nogle få ting, så kan du blandt andet finde nye møbler, gardiner, belysning, tæpper og meget andet!

Stort udvalg af elektronik og køkkenudstyr

Hos Ellos kan du endda også finde elektronik, fra kendte mærker som Samsung, OBH Nordica, Philips, Lenovo, Sony m.m. Du finder elektronik inden for nogle af de følgende kategorier:

 • El-husholdning
 • Mobiler og telefoni
 • Foto og video
 • TV og lyd
 • Computere og tilbehør
 • Spil og konsoller
 • Værktøj og have
 • .. og meget mere!

Sådan indløser du en Ellos rabatkode

Nu er det blevet endnu nemmere at aktivere en rabatkode når du handler hos Ellos. Når du har tilføjet de varer du ønsker at købe til din kurv, så klik på "Gå til kassen". Herefter har du et overblik over dine varer, og du kan derefte klikke på "Rabatkode" som vist i billedet nedenunder. Herefter dukker der et lille vindue frem, hvor du kan indtaste din Ellos rabatkode.

Sådan indløser du en Ellos rabatkode

Leveringsmuligheder

Der er to forskellige leveringsmuligheder, når du handler hos Ellos. Når du bestiller, bliver der tillagt et leveringsgebyr på 49,90 kr. ved afhentning på nærmeste posthus, eller 59,90 kr. for levering på egen adresse.

Normalpakke

Hvis dette er valgt, bliver din vare typisk leveret inden for én uge. Pakken bliver sendt til det nærmeste posthus, men hvis du hellere vil have det sendt til din adresse, så koster det 10 kr. ekstra.

Express24

Med denne mulighed, får du din vare leveret allerede næste hverdag! Det koster dog 69 kr. ekstra.

Brug for hjælp? Sådan kontakter du Ellos

Hvis behovet skulle opstå at du skulle have brug for hjælp, eller har spørgsmål relateret til Ellos, så er der gode muligheder for at komme i kontakt med deres behjælpelige kundeservice. Du kan besøge denne side, hvor du finder deres kontaktformular, og andre kontaktoplysninger som telefon og e-mail.

Betaling af dine varer – Sikkert og nemt

Ellos har tre forskellige betalingsmuligheder: Faktura, Konto og Kort. Du kan være sikker på at dine oplysninger ikke falder i de forkerte hænder, da alle transaktioner krypteres. Nedenunder kan du læse mere om hver enkel betalingsmulighed.

Faktura

Hvis du vælger at betale med faktura, så betaler du først sidst på måneden. Dette anbefales, hvis du gerne først vil afprøve din vare. Denne mulighed gør det også billigere for dig at bytte eller returnere din vare, hvis behovet skulle opstå.

Konto

Denne mulighed, gør det muligt for dig at fordele din betaling over flere måneder, ulempen ved dette er dog at der også bliver tillagt renter på dit køb. Vi anbefaler at du tager et kig på deres renteprocent, før du vælger denne betalingsmulighed.

Kort

Når du betaler med kort, betaler du med det samme, som vi anbefaler. Du kan betale med de følgende kort: Visa, Dankort og MasterCard. Fordelen når du betaler med kort, er at du slipper for at betale renter på dit køb.

Gør et godt køb hos Ellos i dag!

Ellos har altid et kæmpe udvalg af produkter, og dertil også gode tilbud og rabatter, som du finder lige her hos os! Husk at benyt dig af en af vores aktuelle Ellos rabatkoder eller tilbud ved dit næste køb! Der er stort set altid penge at spare, ved at benytte sig af en simpel rabatkode, så husk at gør brug af det!

 • Godkendt af e-mærket

  Ellos er godkendt af e-mærket, hvilket betyder at du som forbruger er sikret en sikker købs-oplevelse, når du handler hos dem.

 • Kundeservice

  Hvis du skulle have behov for hjælp, eller bare har spørgsmål, så er der flere muligheder for at komme i kontakt med Ellos, du kan udfylde deres kontaktformular, eller du kan ringe til dem på tlf. 70 10 02 00 fra mandag til fredag mellem 07.30 til 21.00 eller lørdag os søndag mellem 09.00 til 17.00. De kan også kontaktes på e-mail: service@ellos.dk.

 • Betalingsmuligheder

  Når du skal betale for din ordre, er der følgende betalingsmuligheder: Visa, Mastercard, Maestro, Faktura, Konto. Betalingen sker naturligvis gennem en sikker forbindelse, så dine oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.

 • Retur & ombytning

  Hvis du har behov for at skulle bytte eller returnere dine vare(r), hvis f.eks. ordren ikke stemmer overens, eller størrelsen er forkert, så er det ikke noget problem når du handler hos Ellos! Du kan læse mere om hvordan du kan bytte eller returnere dine varer her.

 • Levering

  Når du handler hos Ellos er der 2 forskellige leveringsmuligheder.

  Normalpakke:

  • Leveres ca. en uge fra bestillingsdato.
  • Du får besked pr. SMS eller brev når pakken er klar til afhentning.
  • Du henter pakken på dit nærmeste posthus eller det udleveringssted der passer dig. Du kan også vælge at få pakken leveret hjemme på adressen, det koster 10 kr. ekstra.

  Express24 – få din pakke næste hverdag!

  • For kun 69 kr. ekstra kan du få din pakke leveret ekspres
  • Bestil inden kl. 12.00, mandag-torsdag, hele fredag og lørdag samt søndag frem til kl. 12.00 og du får din pakke næste hverdag, (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag)
  • Bestiller du på andre tidspunkter får du din pakke inden for 48 timer, (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer)

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.