Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

H&M Logo

H&M Rabatkoder

Hos H&M finder du et stort udvalg af tøj og accessories til enhver smag, både til kvinder, mænd og børn. Tøj er dog ikke alt som H&M har at byde på, du finder nemlig også et vidt boligsortiment. Husk at bruge en af vores H&M rabatkoder eller tilbud, og spar mere på dit næste køb i dag!

Bedøm H&M

4.53 ud af 5 stjerner fra 16 bedømmelser.

Gå til butik Gem som favorit

Lignende butikker

 • Nelly logo
 • ASOS logo
 • Spartoo logo
 • TeeShoppen logo

Del med dine venner

Fortæl dine venner at de også kan spare penge næste gang de handler hos H&M.

 • 20% Rabat

  Få 20% rabat på jakker og frakker til damer hos H&M

  Vis tilbud
 • 25% Rabat

  Spar 25% på jakker og frakker til herrer

  Vis tilbud

Seneste udløbet H&M Rabatkoder

Prøv også disse udløbne rabatkoder og tilbud, måske virker de stadig for dig! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af mere!

 • 30% Rabat

  Udløbet I udsalget hos HM kan du spare helt op til 30% på tæpper

  Vis tilbud
 • 60% Rabat

  Udløbet Spar op til 60% på Divided accessories

  Vis tilbud
 • 60% Rabat

  Udløbet Hent op til 60% i rabat i Home kategorien

  Vis tilbud
 • 70% Rabat

  Udløbet Spar op mod 70% på last sizes - modetøj til lave priser

  Vis tilbud
 • 70% Rabat

  Udløbet Spar op til 70% på mode til herrer hos H&M

  Vis tilbud

Lignende rabatkoder og tilbud

 • Spar op til 70% på Nelly's udsalg

  Vis tilbud
 • Se Nellys bestseller produkter for priser der starter fra kun 49,-

  Vis tilbud
 • Spar op til 60% på udsalget hos Spartoo

  Vis tilbud
 • Spar op til 20% på badetøj til kvinder hos Nelly

  Vis tilbud
 • Få helt op til 30% rabat på Skønhedsprodukter hos Nelly

  Vis tilbud
Vis flere

Tips og information om H&M

Denne information er vejledende, hvilket betyder at vi ikke kan garantere at informationen stadig er gældende, da der kan ske ændringer hos den enkelte butik.

H&M, også kendt som Hennes & Mauritz, er en af de førende mærker indenfor tøj og accessories til damer, herrer og børn i alle aldre. Udover tøj sælger H&M også boligindretnings artikler. På denne side kan du altid finde en gyldig H&M rabatkode eller tilbud, så du kan opnå endnu større besparelser på dit næste køb i dag!

H&M – mode og kvalitet til de bedste priser

Hvis du er på udkig efter de nyeste trends og mode, hvor prisen også er helt skruet i bund, så bør H&M være en af de første butikker du burde tage et kig på. Du finder altid et stort udvalg af tøj og mode, og du finder med garanti noget som passer lige til din stil! Når du bruger en af vores gyldige rabatkoder eller tilbud til H&M, kan du med garanti spare endnu mere på dit køb!

Sådan indløser du en H&M rabatkode

Er du ikke helt sikker på hvordan du indløser din H&M rabatkode, så kan du følge den hurtige vejledning her:

 1. Når du har tilføjet de varer du kunne tænke dig at købe, skal du klikke på ”Shoppingbag” og derefter ”Videre til kassen”.
 2. Førhen skulle du først logge ind eller oprette dig som kunde, før du kunne indtaste en H&M rabatkode, men det er ikke længere nødvendigt!
 3. Som vist i billedet nedenunder, kan du i højre side indtaste rabatkoden. Klik herefter på "Tilføj" for at aktivere rabatkoden.
 4. Rabatten vil herefter blive fratrukket ordreværdien, og du kan fortsætte dit køb, og vide at du har gjort et endnu bedre køb!

Sådan indløser du en H&M rabatkode

Tilmeld dig H&M Club og spar flere penge

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig H&M Club, så kan det anbefales at gøre dette, du får nemlig en masse fordele, som inkluderer de bedste tilbud, eksklusive events og meget andet!

Saml point, og brug dem for at få eksklusive tilbud

Det fungerer på den måde at du tjener points for hver gang du handler hos H&M, og disse point kan du så bruge til at indløse rabatter og tilbud. Du tjener 1 point for hver krone du handler for. Hvis du handler i en fysisk butik, skal du huske at vise din smartphone, så du får tilføjet dine point!

H&M Home - Alt du kunne ønske dig til din bolig

H&M sælger ikke kun tøj og accessories, under deres kollektion H&M Home finder du alt det, du nogensinde kunne drømme om til boligen! De har blandt andet inventar til følgende rum: Stue, Soveværelse, Køkken, Badeværelse og Børneværelse.

Gå på opdagelse i deres kollektion allerede nu, og find ud af hvad der mangler i netop din bolig! Med et stort udvalg af populære mærker og af højeste kvalitet, er du altid sikret et godt køb når du handler hos H&M.

H&M Home - Alt du kunne drømme om til boligen

Forkæl dem du holder af med et gavekort til H&M

Mangler du at give en god gave, eller vil du bare forkæle en du holder af? Så kan du med fordel købe et gavekort til H&M, det kan både benyttes i en af deres butikker, eller online. Hvis du ikke er helt sikker på hvad personen kunne tænke sig, så er et gavekort ideelt, da de giver personen muligheden for selv at købe lige præcis de varer man kunne tænke sig.

Du kan købe et gavekort til H&M på deres online butik, hvor du selv kan vælge design, og personliggøre gavekortet. Derefter bliver gavekortet leveret til din adresse.

Hvor lang tid er et gavekort gyldigt?

Alle gavekort er gyldige i 5 år fra købsdatoen.

 • Gavekort

  Vi kender det alt for godt, hvad skal man give dem der aldrig ønsker sig noget, eller som har det hele? H&M har heldigvis gavekort til enhver smag, og du kan selv vælge beløbet. Hvis du har behov for hjælp til brug af et gavekort, så husk at du altid kan kontakte H&M's behjælpelige kundeservice.

 • Levering

  Når du har lagt din ordre hos H&M, bliver dine varer i de fleste tilfælde leveret indenfor 3-5 hverdage. Alle ordrer pålægges en leveringsomkostning på 44,90 kr., uanset vægten eller størrelsen. For levering til døren, koster det 5 kr. mere.

 • Betaling

  Når du skal betale for din ordre, er der følgende betalingsmuligheder: Postopkrævning, Kortkøb, Månedsfaktura, Konto og Gavekort. Betalingen sker naturligvis gennem en sikker forbindelse, så dine oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.

 • Kundeservice

  Hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp relateret til H&M, så kan du kontakte dem på tlf. 70 21 22 00 fra Mandag til Fredag mellem 08.00 til 21.00 eller Lørdag til Søndag mellem 09.00 til 15.00. Hvis du foretrækker e-mail, så kan du skrive til deres kundeservice på: kundeservice.dk@hm.com

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.