Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

Hotels.com Logo

Hotels.com Rabatkoder

Hos Hotels.com finder du hoteller til enhver smag, overalt i verden. Benyt en af vores rabatkoder eller tilbud, og spar flere penge på dit næste køb.

Bedøm Hotels.com

4.48 ud af 5 stjerner fra 4 bedømmelser.

Gå til butik Gem som favorit

Kategorier

Rejser & Oplevelser

Lignende butikker

 • Expedia logo

Del med dine venner

Fortæl dine venner at de også kan spare penge næste gang de handler hos Hotels.com.

  Øh ..

  Der er desværre ikke nogle aktive rabatkoder og tilbud til denne butik lige nu.. Tag et kig på vores lignende rabatkoder og tilbud nedenunder.

Seneste udløbet Hotels.com Rabatkoder

Prøv også disse udløbne rabatkoder og tilbud, måske virker de stadig for dig! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af mere!

 • 25% Rabat

  Udløbet Spar 25% på din næste storbyferie med Hotels.com

  Vis tilbud
 • 50% Rabat

  Udløbet Spar op til 50% på hoteller, skynd dig inden de er væk!

  Vis tilbud
 • 25% Rabat

  Udløbet Drømmer du om at se nordlyset? Nu kan du få 25% på rejsen

  Vis tilbud
 • 40% Rabat

  Udløbet Spar op til 40% på populære vinterrejser

  Vis tilbud
 • Gratis Overnatning

  Udløbet Få én gratis overnatning næste gang du booker et hotel med Hotels.com

  Vis tilbud

Lignende rabatkoder og tilbud

 • Spar 10% ekstra når du tilmelder dig som ny kunde hos Expedia

  Vis tilbud
Vis flere

Tips og information om Hotels.com

Denne information er vejledende, hvilket betyder at vi ikke kan garantere at informationen stadig er gældende, da der kan ske ændringer hos den enkelte butik.

 • Prisgaranti

  Hotels.com tilbyder prisgaranti, hvilket betyder at hvis du finder en bedre pris på et hotel et andet sted, så matcher Hotels.com den.

 • Sikker reservation

  Når du reserverer et hotel hos Hotels.com, behøver du ikke bekymre dig om at dine oplysninger falder i de forkerte hænder. Alle transaktioner sker gennem en sikker forbindelse, og din information bliver krypteret.

 • Kundeservice

  Lige meget om du allerede er taget af sted, er kommet hjem, eller først lige er ved at booke et hotel, så tilbyder Hotels.com gratis kundeservice hele døgnet! De kan kontaktes på tlf.: 38 48 77 84 mandag til fredag mellem 8.00 til 22:00, eller lørdag til søndag mellem 9.00 til 22.00. Hvis det ikke haster, så kan du udfylde deres kontaktformular her.

 • Hotels.com Rewards

  Når du tilmelder dig Hotels.com Rewards programmet, får du en masse fordele, og billigere rejser. Overnatter du f.eks. 10 nætter, så får du 1 bonusovernatning, som du kan indløse lige hvornår du har lyst til!

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.