Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

Miinto Logo

Miinto Rabatkoder

Miinto tilbyder en masse forskellige produkter, som bla. tøj og mode til kvinder, mænd og børn, men også dekoration til hjemmet samt meget andet. Brug en af vores rabatkoder eller tilbud, og spar flere penge ved dit næste køb.

Bedøm Miinto

4.50 ud af 5 stjerner fra 18 bedømmelser.

Gå til butik Gem som favorit

Lignende butikker

 • Nelly logo
 • ASOS logo
 • Spartoo logo
 • TeeShoppen logo

Del med dine venner

Fortæl dine venner at de også kan spare penge næste gang de handler hos Miinto.

 • 50% Rabat

  Få op til 50% rabat på lækkert sportstøj fra kendte mærker hos Miinto

  Vis tilbud

Seneste udløbet Miinto Rabatkoder

Prøv også disse udløbne rabatkoder og tilbud, måske virker de stadig for dig! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af mere!

 • 60% Rabat

  Udløbet Spar op til 60% på bolig- og indretningsprodukter

  Vis tilbud
 • 60% Rabat

  Udløbet Få op til 60% rabat på skønhedsprodukter hos Miinto

  Vis tilbud
 • 50% Rabat

  Udløbet Få op til 50% rabat på nyt børnetøj hos Miinto

  Vis tilbud
 • 10% Rabatkode

  Udløbet Spar 10% med en Miinto rabatkode ved at tilmelde dig nyhedsbrevet

  Vis tilbud
 • 70% Udsalg

  Udløbet Spar op til 70% hos Miinto's udsalg

  Vis tilbud

Lignende rabatkoder og tilbud

 • Spar op til 70% på Nelly's udsalg

  Vis tilbud
 • Se Nellys bestseller produkter for priser der starter fra kun 49,-

  Vis tilbud
 • Spar op til 60% på udsalget hos Spartoo

  Vis tilbud
 • Spar op til 20% på badetøj til kvinder hos Nelly

  Vis tilbud
 • Få helt op til 30% rabat på Skønhedsprodukter hos Nelly

  Vis tilbud
Vis flere

Tips og information om Miinto

Denne information er vejledende, hvilket betyder at vi ikke kan garantere at informationen stadig er gældende, da der kan ske ændringer hos den enkelte butik.

Hos Miinto finder du det nyeste inden for tøj, mode og accessories fra kendte mærker til damer, herrer og børn. De tilbyder over 40.000 styles fra mere end 1.400 brands, så du kan være sikker på at finde noget som passer til nøjagtig din stil! Udover tøj og accessories finder du også sportstøj og tilbehør, skønhedsprodukter og dekoration m.m. til boligen.

På denne side kan du altid finde en gyldig Miinto rabatkode eller tilbud, som du kan bruge under dit næste køb hos Miinto. Du kan se alle aktuelle rabatter til Miinto i vores oversigt længere oppe på siden, så du kan spare endnu flere penge på dit næste køb i dag!

Miinto – shop fra lokale danske butikker online

Når du handler hos Miinto, får du en super hurtig leveringstid, fordi at du handler hos lokale danske butikker tættest på dig. Derfor kan du være sikker på at du altid får den bedst mulige leveringstid på dine bestilte varer fra Miinto.

Hvordan indløser jeg en Miinto rabatkode?

Det er hurtigt og nemt at indløse en rabatkode når du handler hos Miinto, følg vejledningen nedenunder for mere information:

 1. Efter du har tilføjet de varer du kunne tænke dig at købe, skal du klikke på din ”kurv”, og derefter ”Se min kurv”.
 2. Du kan nu indtaste din Miinto rabatkode under feltet ”Har du et gavekort?”, og derefter klikke på ”Tilføj”.
 3. Rabatten vil nu blive trukket fra dit køb, og du kan nu gå videre til betalingen for at fuldføre dit køb.

Sådan indtaster du en rabatkode hos Miinto

Fordele ved at handle hos Miinto

Du får en masse fordele når du handler hos Miinto, du kan læse mere om hver enkel fordel du får nedenunder.

Miinto er godkendt af e-mærket

Vil du også gerne være sikker på at du handler hos en troværdig forhandler? Så kan du godt være rolig når du handler hos Miinto, de er netop godkendt af e-mærket, hvilket er et certifikat som giver garanti for at forhandler er troværdig og sikker at handle hos.

Altid de nyeste og bedste brands

Miinto har altid de seneste nye styles og brands, så der er noget til os alle!

Du handler fra lokale butikker

En af de væsentlige fordele, er at du handler fra lokale butikker, som nævnt tidligere, så medfører dette at du får den hurtigst mulige levering.

Få ombyttet dine varer kvit og frit

Passede størrelsen ikke, eller var der noget andet i vejen med dine varer? Intet problem! Du kan kvit og frit få ombyttet dine varer, så du er sikret at få det helt rigtige!

Hurtig kundeservice

Når du handler hos Miinto behøver du ikke at være bekymret for ikke at kunne komme i kontakt med dem, de tilbyder nemlig gode muligheder for at ringe eller skrive til dem, og hurtige svar tider.

Gør et godt køb hos Miinto i dag med en rabatkode!

Du kan spare mange penge bare ved at benytte en af vores rabatkoder eller tilbud til Miinto, du kan få vist alle gyldige rabatter til Miinto i vores oversigt på toppen af denne side.

 • Gavekort

  Vi kender det alt for godt, hvad skal man give dem der aldrig ønsker sig noget, eller som har det hele? Miinto har gavekort til enhver smag fra 100 kr til 2.500 kr. Hvis du har behov for hjælp til brug af et gavekort, så husk at du altid kan kontakte Miinto's behjælpelige kundeservice.

 • Godkendt af e-mærket

  Miinto er godkendt af e-mærket, hvilket betyder at du som forbruger er sikret en sikker købs-oplevelse når du køber varer hos Miinto.

 • Kundeservice

  Hvis du skulle have behov for hjælp, eller bare har spørgsmål, så har Miinto kundeservice via telefon på 88 80 86 86, eller hvis du foretrækker e-mail, så kan du kontakte dem på kundeservice@miinto.dk.

 • Gratis ombytning

  Miinto tilbyder gratis ombytning kvit og frit, så du er sikker på at du kan få ombyttet dine varer, hvis din ordre f.eks. ikke stemmer overens, eller størrelsen er forkert.

 • Hurtig levering

  Når du handler hos Miinto er du garanteret hurtig levering, da varene sendes fra en af deres 200 lokale butikker. Dertil får du også gratis levering, hvis du køber for over 499 kr.

 • Betaling

  Når du skal betale for din ordre, er der følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard. Betalingen sker naturligvis gennem en sikker forbindelse, så dine oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.