Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

Nicehair Logo

Nicehair Rabatkoder

Nicehair er en online-butik som sælger hårprodukter, parfume og andre skønheds-relateret produkter. Brug en af vores rabatkoder eller tilbud, og spar penge på dit næste køb.

Bedøm Nicehair

4.57 ud af 5 stjerner fra 10 bedømmelser.

Gå til butik Gem som favorit

Kategorier

Skønhed & Helbred

Lignende butikker

 • ASOS logo

Del med dine venner

Fortæl dine venner at de også kan spare penge næste gang de handler hos Nicehair.

 • 10% På alt

  Få en 10% Rabatkode til Nicehair, ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev!

  Vis tilbud
 • 60% Rabat

  Se ugens gode tilbud på skønhedsprodukter hos Nicehair - Op til 60% rabat

  Vis tilbud
 • 60% Rabat

  Spar hele 60% på de populære hårprodukter fra TIGI i 2 pak

  Vis tilbud
 • 70% Rabat

  Få helt op til 70% rabat på hårplejeprodukter hos Nicehair

  Vis tilbud

Seneste udløbet Nicehair Rabatkoder

Prøv også disse udløbne rabatkoder og tilbud, måske virker de stadig for dig! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af mere!

 • 70% Rabat

  Udløbet Køb et duo sæt af mærket Bed Head og spar hele 70% af prisen

  Vis tilbud
 • 54% Rabat

  Udløbet Køb 4 Crew produkter og spar hele 54% af prisen

  Vis tilbud
 • 75% Rabat

  Udløbet Snup op til 75% rabat på hårvoks hos NiceHair

  Vis tilbud
 • 47% Rabat

  Udløbet Hos NiceHair kan du finde mærket Redken nedsat med op til 47%

  Vis tilbud
 • 55% Rabat

  Udløbet Hos NiceHair får du op til 55% rabat på elektronik

  Vis tilbud

Tips og information om Nicehair

Denne information er vejledende, hvilket betyder at vi ikke kan garantere at informationen stadig er gældende, da der kan ske ændringer hos den enkelte butik.

Nicehair er en af danskernes foretrukne online butikker blandt både kvinder og mænd, som skal købe nye hårprodukter, parfume og personlig pleje. Skal du til at handle hos Nicehair, og vil du samtidig gerne spare flere penge på dit køb, så finder du her på siden altid de sidste nye Nicehair rabatkoder.

Sådan bruger du din Nicehair rabatkode

Du har fundet de varer du kunne tænke dig at købe, og lagt dem i kurven. Nu er spørgsmålet bare, hvordan man aktiverer sin Nicehair rabatkode. Det er faktisk meget simpelt, men hvis du er i tvivl, så viser vi dig her hvordan det gøres.

 1. Vælg først den rabatkode du ønsker at bruge i vores oversigt ovenover.
 2. Klik på kurv-ikonet i toppen på Nicehair’s hjemmeside.
 3. Du bliver herefter videresendt til din kurv, hvor du nu kan indtaste din rabatkode under feltet ”Rabatkode / Gavekort”. Indtast din rabatkode her, og klik på Anvend.
 4. Rabatten vil nu blive trukket fra dit køb, og du kan gennemføre betalingen.

Sådan indløser du en Nicehair rabatkode

Du kan også købe elektronik på Nicehair.dk

Nicehair er mest kendt for at være en forhandler af hårpleje og forskellige parfumer og cremer. Men de sælger faktisk også elektronik som føntørrere, glattejern, hårtrimmer og mere.

Fordele ved at handle hos Nicehair

Nicehair har været på markedet i lang tid, hvilket gør dem til en af de største på markedet. Det følger naturligvis med nogle fordele, for dig som kunde. Her får du et indblik i dine fordele.

Stort udvalg af varer

Nicehair har et af Danmarks største udvalg inden for pleje- og skønhedsprodukter. De har altid som minimum 10.000 forskellige varer at vælge imellem.

Mulighed for returnering

Skulle uheldet være ude, og har du f.eks. modtaget en forkert vare, end den du bestilte, så er det ikke noget problem. Du kan returnere din vare inden for 14 dage, ønsker du at returnere din vare, skal du printe retursedlen ud, udfylde felterne om tilbagebetaling, og derefter returnere pakken med retursedlen på.

Kendte mærker

Der er mange forskellige mærker at vælge imellem, det er alt lige fra de kendte mærker som MaxFactor, Gillette, Redken, L’oreal, Id Hair og mange andre.

 • Gavekort

  Vi kender det alt for godt, hvad skal man give dem der aldrig ønsker sig noget, eller som har det hele? Nice Hair har gavekort til enhver smag fra 100 kr. og op. Hvis du har behov for hjælp til brug af et gavekort, så husk at du altid kan kontakte Nice Hair's behjælpelige kundeservice.

 • Kundeservice

  Hvis du skulle have behov for hjælp, eller bare har spørgsmål, så har Nice Hair kundeservice via telefon på 32 20 02 00 fra mandag til torsdag mellem 09.00 til 21.00, og fredag mellem 09.00 til 15.00. Hvis du foretrækker e-mail, så kan du kontakte dem på ordre@nicehair.dk.

 • Betaling

  Der er masse af betalingsmuligheder hos Nice Hair, når du skal betale er der følgende muligheder: Dankort, Visa, Paypal, Mobilepay, Maestro og Viabill. Betalingen sker naturligvis gennem en sikker forbindelse, så dine oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.

 • Levering

  Når du handler hos Nice Hair får du en fornuftig leveringstid. Dertil kan du også få gratis levering, når du køber for over 399 kr.

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.