Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

Pixum Logo

Pixum Rabatkoder

Pixum hjælper dig med at gøre dine billeder mere levende, ved bla. at lave forskellige fotobøger. Brug en af vores rabatkoder eller tilbud, og spar penge på dit næste køb.

Bedøm Pixum

4.49 ud af 5 stjerner fra 6 bedømmelser.

Gå til butik Gem som favorit

Del med dine venner

Fortæl dine venner at de også kan spare penge næste gang de handler hos Pixum.

  Øh ..

  Der er desværre ikke nogle aktive rabatkoder og tilbud til denne butik lige nu.. Tag et kig på vores lignende rabatkoder og tilbud nedenunder.

Seneste udløbet Pixum Rabatkoder

Prøv også disse udløbne rabatkoder og tilbud, måske virker de stadig for dig! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af mere!

 • Kun 59 kr.

  Udløbet Fra kun 59 kr. kan du give en fotogave fra Pixum

  Vis tilbud
 • Kun 160 kr.

  Udløbet Hos Pixum får du mobilcovers fra kun 160,-

  Vis tilbud
 • 80,- Rabatkode

  Udløbet Få 80,- rabat med unik Pixum kode ved køb over 150,- på dit køb af fotobøger

  Vis kode EB80
 • Godt Tilbud

  Udløbet Nye kunder hos Pixum får 50 fotos gratis med denne rabatkode

  Vis kode C3K8
 • 25,- Rabatkode

  Udløbet Spar 25 kr. på fotogaver hos Pixum

  Vis kode 3F3X

Lignende rabatkoder og tilbud

 • Spar op til 50% på udsalget hos Whiteaway

  Vis tilbud
Vis flere

Tips og information om Pixum

Denne information er vejledende, hvilket betyder at vi ikke kan garantere at informationen stadig er gældende, da der kan ske ændringer hos den enkelte butik.

Pixum er en af de førende fotoudviklere i Europa, som bl.a. hjælper danskerne med at gøre sine digitale billeder mere levende. Dette gør de ved at producere fotobøger, fotokalendere, vægbilleder, kort, mobil- & tabletcovers i den bedste kvalitet. Desuden er Pixum også godkendt af e-mærket, hvilket betyder at du er sikret en god købsoplevelse.

På denne side finder du altid en gyldig Pixum rabatkode eller tilbud, så du kan spare endnu mere på dit næste køb hos Pixum i dag!

Pixum – gør dine digitale billeder levende igen!

Savner du også at have billeder stående rundt omkring i din bolig? Så kan Pixum heldigvis hjælpe dig med at bringe dine digitale billeder tilbage i live igen. Pixum har et stort udvalg af produkter du kan vælge imellem, og du kan selvfølgelig selv tilpasse produktet med dine egne billeder.

Den perfekte gave

Vil du give en gave, som altid kan bringe gode minder tilbage? Så egner Pixum’s produkter sig yderst til det formål.

Sådan indløser du en Pixum rabatkode

Du kan indløse rabatkoden under indkøbsvognen. Find feltet hvor der står ”Indløs rabatkode” og indtast derefter rabatkoden i tekst-feltet, og tryk på knappen for at indløse rabatkoden. Nu vil rabatten så blive trukket fra dit beløb, og du vil have gjort en god handel!

Indløs Pixum rabatkode

Leveringsoplysninger

Leveringen hos Pixum virker en smule anderledes end hos andre virksomheder, som allerede har et produkt klar til at blive sendt. Eftersom du kan tilføje dine egne digitale billeder til det endelige produkt, så betyder det også at det skal blive produceret først, inden det kan blive sendt. Du kan se den forventet produktionstid under indkøbsvognen, og dertil kommer så leveringstiden.

Gør et godt køb hos Pixum med en rabatkode fra Couponix

Hos Couponix finder du altid aktuelle rabatkoder og tilbud til dine yndlingsbutikker, heriblandt Pixum. Du kan få vist en oversigt over alle rabatter til Pixum længere oppe på denne side, så du kan gøre et endnu bedre køb, og spare flere penge!

 • Godkendt af e-mærket

  Når du handler hos Pixum er du som forbruger sikret en god og sikker købs-oplevelse, da de er godkendt af e-mærket.

 • Kundeservice

  Skulle du have behov for hjælp, eller bare har spørgsmål, så har du to muligheder for at komme i kontakt med pixum. Du kan ringe til dem på tlf. 44 22 00 44 fra mandag til fredag mellem 08:30 til 18:00, eller søndag mellem 16.00 til 22.00. Hvis du foretrækker e-mail, så kan du skrive til dem ved at klikke på "Kontakt" i toppen af deres hjemmeside.

 • Betalingsmuligheder

  Under betalingen hos Pixum, har du følgende betalingsmuligheder: Dankort, VISA og Mastercard. Betalingen sker naturligvis gennem en sikker forbindelse, så dine oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.

 • Tilfredshedsgaranti

  Pixum tilbyder tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at du inden for 14 dage fra du modtog varen, kan returnere den, og få en refundering hvis varen ikke levede op til dine forventninger.

 • Hurtig levering

  Når du handler hos Pixum, sørger de for at du kan få din vare så hurtigt som muligt. Leveringstiden er dog forskellig fra hvert produkt, da nogle tager længere tid at producere.

 • Højeste kvalitet

  Pixum optimerer og forbedrer løbende deres produkter, så du altid får det bedste resultat, og et produkt i højeste kvalitet, som giver dig massere af gode minder du kan huske tilbage på.

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.