Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

Skousen Logo

Skousen Rabatkoder

Skousen er en af Danmarks førende forhandlere på markedet for hårde hvidevarer, køkkenudstyr og personlig pleje. Brug en af vores rabatkoder eller tilbud, og spar mere på dit næste køb i dag!

Bedøm Skousen

4.41 ud af 5 stjerner fra 7 bedømmelser.

Gå til butik Gem som favorit

Del med dine venner

Fortæl dine venner at de også kan spare penge næste gang de handler hos Skousen.

  Øh ..

  Der er desværre ikke nogle aktive rabatkoder og tilbud til denne butik lige nu.. Tag et kig på vores lignende rabatkoder og tilbud nedenunder.

Seneste udløbet Skousen Rabatkoder

Prøv også disse udløbne rabatkoder og tilbud, måske virker de stadig for dig! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af mere!

 • 60% Udsalg

  Udløbet Få kæmpe besparelser på hvidevarer og husholdningsmaskiner hos Skousen

  Vis tilbud
 • 20% Rabatkode

  Udløbet Spar 20% på hundredevis af hvidevarer og husholdningsmaskiner

  Vis kode SA20
 • 15% Rabatkode

  Udløbet Spar 15% på hundredevis af hvidevarer og husholdningsmaskiner

  Vis kode SA15
 • 5% Rabatkode

  Udløbet Spar 5% på hundredevis af hvidevarer og husholdningsmaskiner

  Vis kode SA5
 • 40% Udsalg

  Udløbet Spar op til 40% på hvidevarer hos Skousen

  Vis tilbud

Lignende rabatkoder og tilbud

 • Spar op til 50% på udsalget hos Whiteaway

  Vis tilbud
Vis flere

Tips og information om Skousen

Denne information er vejledende, hvilket betyder at vi ikke kan garantere at informationen stadig er gældende, da der kan ske ændringer hos den enkelte butik.

Skousen er en af Danmarks førende og mest erfarne forhandlere af hårde hvidevarer, køkkenudstyr, personlig pleje og hus- og haveudstyr. Med mere end 60 års erfaring med salg af hvidevarer, er Skousen en af de få forhandlere, som har en masse indsigt i branchen. De kan derfor nemt og hurtigt guide dig igennem dit køb, så du er garanteret at finde nøjagtig det produkt som passer bedst til dine behov – du er derfor sikret et godt og tryg køb når du handler hos Skousen.

Skousen matcher laveste netpris

Hvis du har fundet en vare billigere på en anden dansk netbutik, så matcher Skousen prisen på varen, så du kan få den til den laveste pris – og stadig købe det hos en sikker og tryg forhandler. Alt du skal gøre er at vise dokumentation for prisen på varen på den pågældende dag.

Du kan også se videoen nedenunder, for at få et overblik over Skousens prismatch.

Sådan indløses en Skousen rabatkode

Her får du en hurtig vejledning til hvordan du indløser en Skousen rabatkode.

 1. Gå til din kurv
 2. Find feltet ”Har du en rabatkode?” og kryds feltet af
 3. Du kan nu indtaste rabatkoden, og derefter skal du klikke på ”Indløs” for at aktivere rabatkoden.
 4. Rabatten vil nu blive trukket fra dit køb, og du kan gå videre til betalingen.

Sådan indløser du en Skousen rabatkode

Ekstra tjenester

Alt efter hvilke hvidevarer eller andet der købes, så kan der tilkøbes andre tjenester som indbæring, montering, bortskaffelse, forsikring m.m.

Der gælder visse betingelser alt efter hvilken levering og/eller andre tjenester man tilvælger, så husk at læse mere om hver enkel tjeneste.

Indbæring

Ønsker du at få båret dine nye hvidevarer indenfor, så kan du vælge dette under de ekstra tjenester. Du kan både vælge indbæring uden eller med montering.

Bortskaffelse

Ønsker du at få fjernet dine gamle hvidevarer, når dine nye ankommer, så kan dette gøres mod betaling.

FullCare+ allrisk forsikring

Det kan godt være en god idé at tilkøbe forsikring til sine nye hvidevarer. Så er du dækket 100% hvis der skulle opstå tekniske fejl. FullCare+ allrisk inkluderer følgende:

 • I tilfælde af at der skal udføres service, så kommer teknikerne hjem til din hjemmeadresse
 • Ingen selvrisiko
 • Dækning af funktionsfejl som følge af slitage (batterier undtaget)
 • Hurtig og hjælpsom teknisk support
 • Erstatning af madvarer/tøj op til 1.500 kr. ved indirekte skader
 • Vær opmærksom på at forsikringen ikke dækker produkter, der bruges i erhvervsmæssige sammenhæng.

Gør et godt køb hos Skousen i dag!

Vil du også gerne gøre et godt køb på dine nye hvidevarer og spare en masse penge - så bør du benytte en af de aktuelle rabatkoder og tilbud der er til Skousen lige nu. Du kan finde en oversigt over alle gyldige rabatkoder der er til Skousen i vores oversigt øverst på siden

 • Mere end 60 års erfaring

  Skousen har mere end 60 års erfaring med salg inden for hårde hvidevarer, du kan derfor være sikker på at få den bedste hjælp til at vælge dine nye hårde hvidevarer, når du handler hos Skousen.

 • Levering

  Når du handler for mere end 100 kr. i alt, så får du gratis standardlevering, som typisk bliver leveret inden for 2 hverdage. Ønsker du dag-til-dag levering, så kan dette også medkøbes. Skousen leverer til hele Danmark, undtagen Færøerne og Grønland. Du kan også vælge hvor din pakke skal blive leveret: Morgen: 07:00-12:00 / Middag: 10:00 - 14:00 / Eftermiddag: 12:00 - 17:00 / Aften: 16:30 - 22:00.

 • Returnering og ombytning

  Skousen vil naturligvis gerne have at du er fuldt tilfreds med dit køb. Derfor tilbyder de 14 dages returret, hvor du kan tage kontakt til dem, og enten returnere varen hvis den ikke levede op til dine forventninger, eller få den ombyttet. For at reklamere over en vare du ikke var tilfreds med, så skal du gå til Hjælp & Vejledning -> Fortryd, skade & fejl.

 • Betalingsmuligheder

  Skousen tilbyder de følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa, Mastercard, ViaBill og Mobilepay. Betalingen sker naturligvis gennem en sikker forbindelse, så dine oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.

 • Gavekort

  Vi kender det alt for godt, hvad skal man give dem der aldrig ønsker sig noget, eller som har det hele? Skousen har gavekort til enhver smag, hvor du kan selv vælge gave beløbet. Hvis du har behov for hjælp til brug af et gavekort, så husk at du altid kan kontakte Skousens behjælpelige kundeservice.

 • Kundeservice

  Skousens kundeservice sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage mellem 08:00 til 22:00. Hvis du vil have den hurtigste kundeservice, så kan du ringe til dem på 70 11 10 00, ellers kan du skrive en e-mail til kontakt@skousen.dk, hvor du kan forvente et svar inden for 24 timer, eller længere hvis det er i weekenden.

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.