Nyhed: I den kommende måned vil vi arbejde på at forbedre vores platform. Der kan derfor forekomme tidspunkter hvor vores hjemmeside er utilgængelig.

Whiteaway Logo

Whiteaway Rabatkoder

Whiteaway er en af de førende netbutikker indenfor hvidevarer og andet til hus og have. Når du handler hos Whiteaway er du sikret et godt køb, hvor både pris og kvalitet følger hånd i hånd. Brug en af vores rabatkoder eller tilbud, og spar mere på dit næste køb i dag!

Bedøm Whiteaway

4.52 ud af 5 stjerner fra 9 bedømmelser.

Gå til butik Gem som favorit

Del med dine venner

Fortæl dine venner at de også kan spare penge næste gang de handler hos Whiteaway.

 • 50% Udsalg

  Spar op til 50% på udsalget hos Whiteaway

  Vis tilbud

Seneste udløbet Whiteaway Rabatkoder

Prøv også disse udløbne rabatkoder og tilbud, måske virker de stadig for dig! Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af mere!

 • Godt Tilbud

  Udløbet Spar 300,- på køb over 3000,-*

  Vis tilbud
 • 30% Tilbud

  Udløbet Spar op til 30% på ALT køl og frys*

  Vis tilbud
 • 15% Rabatkode

  Udløbet Spar 15% på 100vis af hvidevarer*

  Vis kode WA15
 • 10% Rabatkode

  Udløbet Spar 10% på 100vis af hvidevarer*

  Vis kode WA10
 • 60% Udsalg

  Udløbet Få kæmpe besparelser på hvidevarer og husholdningsmaskiner hos Whiteaway!

  Vis tilbud

Tips og information om Whiteaway

Denne information er vejledende, hvilket betyder at vi ikke kan garantere at informationen stadig er gældende, da der kan ske ændringer hos den enkelte butik.

Er du på udkig efter nye hårde hvidevarer, udstyr til køkkenet, personlig pleje eller måske noget nyt til huset eller haven? Så har Whiteaway alt du kunne have behov for. På denne side finder du de nyeste og bedste rabatkoder, og tilbud til Whiteaway, så du kan opnå endnu større besparelser på dit næste køb i dag!

Whiteaway har noget til ethvert behov og smag

Når du handler hos Whiteaway, har du god mulighed for at finde noget til lige nøjagtig dine behov og smag. Hvis du kigger efter nye hvidevarer, så anbefaler vi også at du tager et ekstra kig på energiklassen, da dette kan spare dig for mange penge på elregningen!

Du finder varer inden for de følgende kategorier:

 • Opvask, Vask & Tør
 • Køl & Frys
 • Komfur & Ovne
 • Køkkenudstyr
 • Personlig pleje
 • Hus & Have

Sådan indløser du en Whiteaway rabatkode

Hvis du vælger at benytte dig af en af vores tilgængelige rabatkoder til Whiteaway ovenover, så kan du her læse mere om hvordan du indløser koden, og opnår besparelsen.

Under din indkøbskurv, finder du et felt hvor der står ”Har du en rabatkode?”, tryk på dette felt, og det vil derefter være muligt at indtaste din valgte Whiteaway rabatkode. Nu skal du bare trykke på ”Indløs”, og så bliver din rabat trukket fra!

Indløs Whiteaway rabatkode

Fordele når du handler hos Whiteaway

Når du handler hos Whiteaway er du garanteret et godt køb med en masse fordele, her får du indblik på nogle af de fordele.

 • Gratis fragt & returnering
 • Vælg selv leveringstidspunktet som passer til dig
 • Produkter fra massere af kendte mærker såsom: AEG, Philips, Dyson, Siemens, Electrolux samt mange andre!
 • Kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig med dit køb
 • Massere af tilfredse kunder, Whiteaway har en score på 9/10 på Trustpilot

Kundeservice i særklasse

Whiteaway prioterer deres kunders tilfredshed højt, og du vil derfor have gode muligheder for at komme i kontakt med dem, dette kan f.eks. være på telefon, chat eller e-mail.

Levering og montering

Når du handler for mere end 100 kr. samlet, får du standardlevering kvit og frit. En standardlevering sker gerne indenfor 2 hverdage, du skal dog være opmærksom på at leveringen sker til din kantsten, og ikke bliver båret ind. Hvis du gerne vil have din vare båret ind eller monteret, kan du dog naturligvis tilkøbe dette.

Få din vare næste hverdag

Kan du ikke vente med at få din vare, så kan du tilvælge Ekspreslevering, så er du sikret at din vare bliver leveret næste hverdag, så længe at du bestiller inden kl. 20.00 på en hverdag. Prisen for dette bliver oplyst, når du vælger ”levering næste hverdag” under betalingen.

Montering

Har du behov for hjælp til at få monteret dine nye hvidevarer, så er dette naturligvis ikke noget problem! Hvis du vælger dette, så bliver dine varer leveret til en certificerede montør, inden for typisk 3 hverdage. Montøren tager da kontakt til dig, så snart de har modtaget varen, så I kan aftale dato og tidspunkt for levering og montering.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan få monteret gasprodukter, amerikanerkøleskabe og emhætter.

Sådan finder du en god vaskemaskine

Leder du lige nu efter en ny vaskemaskine, så kan vi anbefale at du ser denne video, som forklarer hvilke ting at du skal kigge efter, så du får det bedste ud af dit nye køb!

Spar mere på dit næste køb i dag!

Det er nemt og hurtigt at benytte dig af en af vores Whiteaway rabatkoder eller tilbud, så hvorfor ikke gøre brug af det? Du kan opnå store besparelser, når du handler online. Vi anbefaler altid, at du besøger Couponix inden du gennemfører et online-køb, for der er nemlig stort set altid penge at spare!

 • Gavekort

  Vi kender det alt for godt, hvad skal man give dem der aldrig ønsker sig noget, eller som har det hele? Whiteaway har gavekort til enhver smag, og du kan selv vælge gave beløbet. Hvis du har behov for hjælp til brug af et gavekort, så husk at du altid kan kontakte Whiteaway's behjælpelige kundeservice.

 • Gratis levering

  Når du handler for mere end 100 kr. er Whiteaway's standardlevering gratis. Dette gælder både hvis du bestiller én vare, der koster mere end 100 kr., eller hvis du køber flere varer til en værdi over 100 kr. Du får selvfølgelig også hurtig levering, som normalt er på 2 hverdage.

 • Gratis retur

  Whiteaway tilbyder gratis retur kvit og frit + 14 dages fortrydelsesret, så du er sikker på at du kan få ombyttet dine varer, hvis din ordre f.eks. ikke stemmer overens, eller hvis noget ikke skulle virke.

 • Kundeservice

  Når du handler hos Whiteaway er du garanteret kundeservice i særklasse. Hvis du skulle have behov for hjælp, eller bare har spørgsmål, så er der flere muligheder, vi anbefaler at du først kigger på deres Hjælp & vejledning, hvor du kan finde svar på de fleste spørgsmål. De kan også kontaktes via chat eller tlf. 70 70 29 29 alle dage mellem 08.00 til 22.00, eller på e-mail info@whiteaway.com.

 • Betaling

  Når du skal betale for din ordre, er der følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa, MasterCard, ViaBill og Mobilepay. Betalingen sker naturligvis gennem en sikker forbindelse, så dine oplysninger ikke falder i de forkerte hænder.

 • Tilfredse kunder

  Mere end 85% der handler hos Whiteaway giver enten 4 eller 5 stjerner ud af 5 hos Trustpilot. Whiteaway har en gennemsnit bedømmelse på 8.9 ud af 10 fra hele 12.424 bedømmelser!

Gå ikke glip af flere rabatkoder og tilbud!

Du kan tilpasse dit nyhedsbrev efter du har tilmeldt dig, så du kun får de rabatkoder og tilbud som passer til dine behov.