Vi lever i en verden af konstant tilbud, kampagner og fordelsprogrammer, men online shopping har sine faldgruber. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din online shoppingoplevelse.

1. Sørg for at shoppe omkring – Tag lidt tid til at sammenligne priser på flere forskellige webshops. Nogle gange er prisen på det samme produkt meget forskellig fra den ene sted til den anden.

2. Gør brug af gavekort og bonusprogrammer – Mange butikker tilbyder gavekort, så du kan give dig selv eller andre et beløb af rabattette gavekort, som kan bruges på deres hjemmeside. Du kan også muligvis bruge bonuspoints til at få store besparelser eller opnå lignende kontante fordele.

3. Tjek amazon – Amazon har virkelig gode priser på produkter som updatede celle telefoner, computere, spil – ja selv zoologiske udsagnsstykker! Det er værd at tjekke ind her først, når du handler online.

4. Kombiner østlige med vestlige kuponer – Uanset om du handler via Amazon eller en anden rute, skal du altid sørge for at kombinere østlige kuponer som cashback sites som eBay, Zalando med vestligste såsom coupon sites som Groupon eller LivingSocial for store rabatter (og endnu bedre ordninger) på de produkter, du elsker og ønsker dig.

5. Kontroller betalingsmetoderne – Før du bestiller noget online, skal du altid være opmærksom på alle former for betalingsmetoder. De fleste butikker accepterer stort set alle betalingskort herunder debitcards og kreditkort, men nogle webshops vil have et PayPal-login eller et andet venligt system til registrering af betaling.

Mange mennesker elsker at købe ting online, da det normalt er lettere og mere bekvemt. Men mange kan løbe ind i vanskeligheder, når prisen ikke passer til budgettet. Derfor har vi skabt en guide med tips til at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud online:

1. Undersøg markedet: Sørg for at undersøge det marked, hvor du shopper, så du ved, hvad din produkt kan sælges for. Dette kan ofte være overskueligt, for da du alligevel leder efter et produkt online, kan du let sammenligne prisen på forskellige sider og se, om der er nogen der har et specielt tilbud.

2. Tilmeld dig nyhedsbreve: Mange online butikker tilbyder specielle nyhedsbreve og her modtager du ofte rabatter og besked om specielle kampagner og tilbud. Fortsæt med at følge disse nyhedsbreve, da de ofte annoncerer kortvarige tilbud som deres kunder har mulighed for at bruge på udvalgte produkter.

3. Se efter kuponer: Rigtig mange websites lader dig hente rabatkuponer i browserens store database af kuponer. Kort fortalt har disse kuponkoder rabatter for dig at udnytte som forbruger – fx 10% eller 20% afhængig af hvilket site du handler fra. Disse kampagner ændrer sig ofte, så husk at holde øje med dem.

4. Følg dine yndlingsmærker og butikker på sociale medier: Websites som Twitter og Facebook givber os en fantastisk chance for at finde også fantastiske tilbud fra yndlingsbutikkerne. Ofte ser du link til webside med rabatter eller endda unikke kodeord så du kan indtaste dem under checkout processen og spare penge på dit køb.

5 .Brug cashbackstjenester: Cashbackstjenester er et effektivt værktøj til at opnå maksimal værdi for dine penge. Denne service giver dig en procentsats cashback fra enhver online shop du vælger – du skal blot oprette et gratis medlemskab og derefter aktivere cashback-funktionen før du laver dit næste køb.